Maske
149.00 TL

Humidone Maske

  • Ürün Kodu:o_18825
  • Stok Durumu:Var
  • Birim:Adet
  • Orjinal Fiyatı:149.00 TL + KDV

Adet

Fiyatı Düşünce Haber Ver

Humidone Maske

 

 

Humidone®kil maskesi, flora (bitki) ve fauna (hayvan) ürünlerinin çürümesi ile meydana gelen doğadaki "canlı” bir maddedir. Cilt onarıcı etkisi humik asitli kilin biyolojik, termal, kimyasal ve mekanik hareketi ile sağlanmaktadır.

Humidone®kil maskesi içindeki çamur gerek güzellik ve gerekse tıbbi alanda binlerce yıldır kullanıldığı bilinmektedir. Doğal tedavide (naturapati) en iyi onarıcı madde olarak kullanılmaktadır. Vücut üzerinde bir hayli yüksek etkiye sahip doğal elementlerden biridir. Vücut yaşlandıkça kendi kendine mineral üretemez ve mineral seviyesi düşer. Su ve gıdanın dışında kaynaklara ihtiyaç vardır. Humidone®kil maskesinin en önemli özelliği nemi uzun süre tutmasıdır. Çamur, vücudu stresten korumak, güzel bir cilt sağlamak ve önemli mineralleri deri yüzeyinde toplamak için uzun zamandır uygulanmaktadır. Vücuda tatbik edildiğinde vücudun ısısını emerek soğumasına sebebiyet vermektedir. Ayrıca sirkülâsyonu (kan devir-daimini), yabancı madde emilimini ve bertarafını sağlamaktadır.

Humidone®kil maskesi uygulaması cilt için önemli olan mineralleri geri getirmeyi ve erken yaşlanma ile kırışıklıklarla mücadelede yardımcı olmayı amaçlanmaktadır. Kronik deri bozukluklarını azaltmada yardımcı olmaktadır. Humidone®kil maskesi iz element olan bakır, silika, molibden ve çinko gibi mineraller sayesinde cilde faydalı etkileri vardır. Cildin elastikiyetini arttırmaktadır. Cildin doğal renk tonunu bulmasına yardımcı olmaktadır. Bağ dokusunu güçlendirmektedir. Ayrıca, selülidi dağıtıcı bir etkiye sahip olduğu gözlemlenmiştir. Hasarlanan yüzey üzerine uygulandığı zaman iltihap ve ağrının etkisini azaltmaktadır. Çamur bilinen en iyi temizleyicidir. Zira kan dolaşımını arttırdığından dolayı toksinleri sistemden uzaklaştırmaktadır.

Humidone®kil maskesi, güzellik bakımının yeni bir şeklidir. Birçok insan güzellikte çamur uygulamasına aşina değildir. Fakat kısaca şunu söyleyebiliriz ki çamur uygulaması güzellik bakımlarının son modern halidir. Çamur doğal nem içermesi nedeni ile çok iyi bir güzellik yardımcısıdır. Ayrıca, çamur birçok cilt bakımında da kullanılmaktadır. Çamur kan toplanmasını engeller ve kanı aktif hale geçirir. Ayrıca, cildi tekrar canlandırmanın çok önemli bir şeklidir. Genel görünüşü düzeltir ve yumuşak hissetmeyi arttırır. Çamur uygulanması boyunca;

·         Dokular ve hücreler, büyük miktarda oksijen ve besleyici ile desteklenmektedir.

·         Metabolik işlemler uyarılmakta ve zararlı maddeler vücuttan atılmaktadır.

·         Hormonsal hareket ve bağışıklık sistemi aktif hale getirilmektedir.

Çamurun diğer faydaları

   Soğuk su paketlerinden daha uzun süre nem tutar.

   Çamurdaki soğuk nem cildin gözeneklerini serbest bırakır, kanı yüzeye çeker.

   Akneyi önler ve onarır.

   Uygun deri pH’ını sağlar.

   İçindeki humik asit nedeni ile doğal hormon dengesini sağlar.

   Yıpranmış üst deriye ovma etkisi ile yüzeyin pul pul dökülmesini sağlayarak pürüzsüz ve genç bir deri hazırlar.

   İltihap gidericidir.

   Yaşlılık görünümünü giderir (anti-aging).

   Sağlıklı cildi yeniler.

   Cilt yüzeyindeki zehirli maddeleri yok eder (detoks yapar).

   Cildin normal rengini sağlar (toning).

   Cildin daha hafif hissedilmesini sağlar.

   Temizleme özelliği, ölü hücreleri yeniler, cildi sıkılaştırır.

   Kasları gevşetmektedir.

   İlaç olmadığı için herhangi bir yan etkisi yoktur.

   Doğal olarak herhangi bir zararı yoktur.

Çamurun dikkate değer bir yenileme, gevşetme, mikrop kırıcı, ödem giderici ve ağrı azaltıcı etkisi vardır.

Çamurun alerjik etkisi gözlenmemiştir. Çamur uygulaması akut iltihaplara, kanamalı organ bozukluklarına, tüberküloza, tümörlere, kronik enfeksiyonlara ve ayaktaki varise uygulanmamalıdır.

İçindekiler: Kil, zengin mineral maddeleri, doğal su, suda eriyebilir tuzlar, eriyebilir organik bileşenler, humik asit, kükürt ve biyolojik aktif maddeler içermektedir.

Kullanımı: Çamur maskesi her türlü cilt (kuru, yağlı) için kullanılabilir. Cilt temizlenir, eğer yalnızca yüze uygulanacaksa buhar banyosu yapılır. Çamur elle vücuda uygulanarak tamamen kuruması beklenilir. Bu takriben 20 dakika sürecektir. Ilık suyla yıkanılarak temizlenir. Temizleme işlemi için asla sabun veya şampuan kullanılmamalıdır. Yüze yapılan uygulamalarda maskenin uygulanmasından sonra 2 saat süreyle cilde herhangi bir krem sürülmemelidir. Uygulamadan sonra soğuk ve rüzgâr gibi etkenlerden kaçınılmalıdır. Toplam uygulama 20 seanstır.

Uyarılar: Açık yara olan bölgelerde ve hassas ciltlerde kullanılmamalıdır. İlaç değildir. Haricen kullanılır. Çocukların erişemeyeceği yerde saklanmalıdır. 

axess logo
  • 149.00 x 1 = 149.00 TL
bonus logo
  • 149.00 x 1 = 149.00 TL
maximum logo
  • 149.00 x 1 = 149.00 TL
cardfinans logo
  • 149.00 x 1 = 149.00 TL
wordcard logo
  • 149.00 x 1 = 149.00 TL
paraf logo
  • 149.00 x 1 = 149.00 TL